Huisregels Casa El Portet

Inchecken gebeurt door middel van een sleutelkluis bij het huis. Deze code wordt altijd aangepast en wordt gecommuniceerd voor aankomst. De standaard incheck tijd is om 15:00 uur.

U dient op de vertrek dag uiterlijk 10.00 uur de casa te verlaten zodat deze weer gereed kan worden gemaakt voor de volgende huurders.

Het zou fijn zijn om te denken aan het milieu en aan de kosten wat betreft energie en water verbruik. Zet de airco alleen aan, indien echt nodig en zet alles uit bij het verlaten van het huis.

Een dagje weg? Graag het volgende controleren bij het verlaten van Casa El Portet: ✓ De zonwering intrekken ✓ De verlichting uitschakelen ✓ Controleren of de airco uit staat

Uw auto kunt u eenvoudig parkeren voor het huis.

Naast de parkeerplek van de auto is een afsluitbaar hok waarin strandstoelen en bedjes te vinden zijn. Maximaal gewicht van deze stoelen is 100kg. Deze stoelen mogen meegenomen worden naar het zwembad / strand. Na gebruik graag weer opbergen in het hok.

Er geldt een verplichte eindschoonmaak, waarvoor kosten in rekening worden gebracht. De was wordt door de sleutelbeheerder naar de wasserette gebracht (geen vrije keuze). De schoonmaakkosten worden vooraf samen met de huurprijs in rekening gebracht.

Een babybedje en babystoel is als apart product bij te boeken.

Het wordt ontraden om water uit de kraan te drinken. In de supermarkt kunt u voor weinig geld gezond drinkwater kopen. Het is niet gevaarlijk om kraanwater te drinken, er zit meer kalk en chloor in dan het water in Nederland.

De kluis is te openen met een sleutel.

Indien de prullenbakken vol zijn, graag het afval in de containers gooien die bij de grote weg staan. (Camí la Viuda).

Graag bij vertrek het huis leeg achterlaten. Dat wil zeggen, geen afval, een lege koelkast / vriezer en geen etenswaren achterlaten. Graag bezemschoon achterlaten. Het gebruikte beddengoed & handdoeken kan op de grond worden gelegd.

In het hele huis is snelle Wifi beschikbaar. De WIFI code kan gevonden worden naast de voordeur.

De televisie werkt met Google Chromecast. Op aanvraag kan gebruik worden gemaakt van een NLziet account om Nederlandse TV te kunnen kijken.

De keuken is voorzien van een koelkast, vaatwasmachine, oven, magnetron en inductie kookplaat. Daarnaast kan gebruik worden gemaakt van de waterkoker en Nespresso koffiemachine. De vriezer bevindt zich beneden in de grote slaapkamer. Wij vragen u de kookplaat uitsluitend met een doekje met warm water af te nemen en geen andere schoonmaakmiddelen hiervoor te gebruiken. De afzuigkap kan worden uitgetrokken en kan aan de onderkant aangezet worden. Voordat de afzuigkap werkt dient een schakelaar omgezet te worden, deze is te vinden links achterin de keuken.

Graag de houtkachel in de woonkamer niet gebruiken. De airco's kunnen worden gebruikt om de ruimte op te warmen.

Roken is niet toegestaan in het huis en op de terrassen en balkon.

Huurders zijn aansprakelijk voor schade (ongeacht of deze per ongeluk of opzettelijk is aangebracht) aan eigendommen van de verhuurder of derden, die bij de huur zijn betrokken. Alle verlies door vermissing, breuk of schade aan het appartement, de inboedel of de extra voorzieningen moet door de huurder worden vergoed. (Breuk-)schade aan de inventaris dient u zelf te vervangen, of wordt verrekend met de borg.

Standaard zit er voor enkele wassen, wasmiddel in de wasmachine. De wasmachine voegt zelf het wasmiddel toe. Voor het drogen van wasgoed is een droogrek aanwezig. De wasmachine is te vinden in de afgesloten ruimte in de voortuin naast de voordeur.

Uiteraard is het de bedoeling om zorgenvrij vakantie te vieren in Casa El Portet. Vanwege de opgelopen stroomprijzen zou het fijn zijn rekening te houden met het verbruiken van stroom. Zet bijvoorbeeld de airco niet te lang aan en doe deze uit bij het verlaten van het huis. Om de prijzen van overnachtingen scherp te houden, is de huur inclusief het verbruik van 10kwh per persoon per dag. Dit is ruim voldoende. Overmatig verbruik van stroom zal dan worden verrekend met de betaalde borg.

Het algemene alarmnummer in Spanje is 112. Dit geldt natuurlijk alleen voor noodgevallen. Voor niet noodgevallen kan er ook contact worden opgenomen met mij: +31646210844

In de grote kast in de keuken treft u een EHBO kit. We verzoeken u om de gebruikte materialen weer aan te vullen, zodat ook volgende gasten bij noodzakelijk gebruik kunnen beschikken over de juiste middelen.

Huisdieren zijn niet toegestaan
nl_NL